Legújabb feladatom

Nem olyan régen kezdtem el a mostani munkahelymen dolgozni, közel két éve döntöttem úgy, hogy váltok, hiszen az akkori hellyel nem voltam megelégedve sem a munka, sem pedig a munkatársak, megbecsülés oldaláról, vagyis nem csak hogy nem éreztem magam jól ott, szinte semmi előmeneteli és fejlődési lehetőséget nem kínált számomra. Belefásultam a munkába és eltűnt minden addigi motivációm. Egészen egyszerűen nem találtam már semmilyen szinten sem a helyemet annál a vállalatnál, és keresgélni kezdtem.

Hála a jó égnek az egyik barátnőm cégénél épp embert kerestek, és sikeresen vettem a felvétel akadályait, így azóta is itt dolgozok, amiért nagyon hálás vagyok az életemnek, mert a munka sokkal érdekesebb, izgalmasabb, itt tényleg azt érzem, hogy megbecsülnek, hogy számítanak rám és a munkám eredményére, és a közeg is sokkal jobb, nem beszélve arról, hogy természetesen a barátnőm is itt dolgozik, és ez így mindkettőnket sokkal jobban felvillanyoz. Együtt járunk munkába, együtt tartunk kávé szünetet, és megismertetett nagyon sok emberrel, akikkel így sokkal könnyebben tudunk együtt dolgozni és a munka is hihetetlen jól megy így. Igazán élvezem így az itt eltöltött időszakot, ezért nem megterhelő számomra munkába járni, sőt, örömmel jövök be minden reggel, ami nekem eddig még sosem volt.

Persze most egy kicsit feketébb lett a leves, mert egy teljesen új feladatkört bíztak rám, ugyanis termék fotózás szükséges a cégnél, hiszen egy online marketing rendszert szeretnének bevezetni az értékesítésnél, és hát azt a nemes feladatot kaptam, hogy találjak megfelelő termék fotós szakembert vagy csapatot, aki magas szinten, gyönyörű képekkel tud segíteni a feladatban. Persze azonnal megrémültem, mert semmi ilyen ismeretem nincs, de hála a jó égnek az egyik kolléga ajánlott a Fotoda csapatát, hiszen Balogh Tamás Osztya a legjobb szakember ezen a téren, és az ő képeik magasan minőségiek minden mással szemben. A fotózás azóta már megvolt, a képek gyönyörűek, a kampány nemsokára indul, és így már igazi érdekesség számomra ez a feladat, nem pedig mumus. Ennek tükrében már sokkal bátrabban és nyitottabban nézek elébe az új feladatoknak a jövőre tekintettel is.