Tökéletes segítség

Egy vállalkozó vagy vállalat vezető élete sosem könnyű, mondhatjuk úgy is, hogy nagyon nehéz. A számtalan túlóra, az átdolgozott éjszakák, a forgolódó rémálmok és komoly aggódással tarkított órák mind egytől egyig nehézséget okoznak azt gondolom minden tulajdonos életébe. Rengeteg helyzetben halasztást nem tűrő kérdésekben kell dönteni, a mindennapi működéshez kapcsolódó feladatok pedig hatalmas káoszt és megpróbáltatásokat tudnak nyújtani számunkra egy-egy rosszabb időszakban. Ha pedig a cégnek nincs egy jól kialakított és megtervezett célkitűzési rendszere, legyen az stratégiai vagy rövid távú, lehetetlen egy hosszú távú időszakot átfogó és sikerekkel kecsegtető szép ívelt utat bejárni a céggel. Pedig hát ez a cél, mi másért is alapítana az ember egy vállalkozást.

Ehhez azonban rengeteg idő és még több energia szükséges. Ez pedig mind azt vetíti elő, hogy minimum az operatív feladatok szinte hiba nélkül, a vezető közreműködése nélkül le tudnak folyni. Ehhez pedig az egyes feladatkörökhöz jól dolgozó, megfelelő szakmai tapasztalattal és egyéb kompetenciával rendelkező, jól motivált beosztottak kellenek. És itt el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol én teljesen kétségbe estem. Azt ugyanis azt hiszem nem engedhetem meg magamnak, hogy a nálunk dolgozó két munkaügyi feladatokat ellátó kollega munkájának eredményességén múljon az egész vállalat jövője és működése. Én mindenképpen szerettem volna ehhez a ponthoz egy biztosítékot rendelni. Kutatni is kezdtem a piacon olyan cég után, aki ebben segítségemre tud lenni úgy, hogy az én szakembereim munkája alapján, ám az ő támogató közreműködésükkel maximális szinten biztosítva legyen a vállalati hr részleg jó és stabil működése.

Amikor rátaláltam a kogwheel munkatársaira, akik már az első kapcsolatfelvételkor hatalmas szimpátiát váltottak ki belőlem, megfelelően kommunikáltak, szakmailag kifogástalanok voltak és nem mellesleg felkészültek, ismerték a problémát amiről beszéltem nekik és kész megoldásokkal tudtak számomra szolgálni, tudtam, hogy ennél jobb helyen nem is járhatnék. Hála a jó égnek azt mondhatom, ez volt életem egyik legjobb döntése. Hatalmas segítséget nyújtanak a vállalatnak, ami szinte folyamatos felfelé ívelést mutat a siker görbéjén.